...

Een goede ex collega van mij, Geert Jan, benaderde mij onlangs met de vraag of ik hem wilde helpen met publiciteit voor de stichting Laluz. Nou help ik over het algemeen graag, maar in dit geval helemaal. Laluz is een stichting die professionals koppelt aan ideƫle organisaties, waarbij professionals hun eigen vak in kunnen zetten voor die organisatie. Wat een prachtig concept!

Op 26 november start het city program Den Haag, en gaan mensen in 4 maanden aan de slag met een opdracht voor een goed doel of een social enterprise. Ondersteund door een coach. Een voorbeeld van een organisatie die meedoet is de Hartstichting. Meer info over Laluz vind je op: https://www.youtube.com/watch?v=eer87xf_rE4.

Voor meer info over en inschrijven voor het city program in Den Haag, kun je terecht bij Geert Jan Braber (geertjan.braber[apestaartje]minbzk.nl)

insights logoDe publieke adviseur is de drijvende kracht achter Insights voor en door de overheid. Insights is een toegankelijk instrument dat ondersteunt bij de ontwikkeling van individu, team en organisatie. Wij hebben ruime ervaring bij het toepassen van Insights bij de veranderingen die nu gaande zijn binnen de overheid.

Een vrijblijvende afspraak?

06 425 24 625 of info@depubliekeadviseur.nl