...

Maarten van Heugten, teamleider kwaliteit bij HHNK

"Almer is een vakman en een prettige persoonlijkheid. Met zijn vriendelijke, open en persoonlijke stijl weet hij een groep op zijn gemak te stellen en soepel de juiste kant op te leiden. Almer is daarnaast uiterst scherp in zijn vraagstelling en analyse. Verwacht er niet makkelijk van af te komen."

Angela Uijtdewilligen, directeur BPZ van het Ministerie van VWS

"Almer heeft mij en mijn team van adviseurs nu al weer 3 keer begeleid bij onze teamontwikkeling en ontwikkeling van onze adviseursrol en doet dat op een plezierige manier. Hij begeleidt ons op een rustige, en daar waar nodig doortastende, manier."

Jacqueline Rutjens, plv. directeur Burger en Informatie van het Ministerie van BZK

"Almer is een reisgenoot van ons managementteam die ons helpt uit de dagelijkse hectiek te komen en ons ondersteunt in ons leiderschap en in de ontwikkeling van onze organisatie."

Anoniem

"Ik vond het prettig om met Almer samen te werken. Hij is snel en flexibel. Het was geen eenvoudige groep om mee samen te werken. Door de wijze waarop Almer het deed heeft het goed uitgepakt. Daarbij is het duidelijk dat hij het instrument Insights volledig beheerst."

insights logo

Opdrachtgevers

Aanbevelingen

  • Maarten van Heugten, teamleider kwaliteit bij HHNK

    "Almer is een vakman en een prettige persoonlijkheid. Met zijn vriendelijke, open en persoonlijke stijl weet hij een... LEES VERDER >>

  • Angela Uijtdewilligen, directeur BPZ van het Ministerie van VWS

    "Almer heeft mij en mijn team van adviseurs nu al weer 3 keer begeleid bij onze teamontwikkeling en ontwikkeling van... LEES VERDER >>

Een vrijblijvende afspraak?

06 425 24 625 of info@depubliekeadviseur.nl